Trilógiák, sorozatok, melyeket tervezek idén befejezni 2/2.rész

Nos, az előző rész folytatásaként nézzük meg a már megkezdett sorozataim maradékát és véglegesítsük az idei sorozatbefejezős TBR-omat! :)

--------------------------

A menetrend kb ugyanaz lesz, mint legutóbb, tehát első körben végignézem a maradék 14 sorozatot a molyon olyan szempontból, hogy érdekel e egyáltalán; aztán azt is megnézem, hogy van e lehetőségem most befejezni még idén, végül listaszerűen felsorolom az ezek után fennmaradó sorozatcímeket. 

Plusz feladat most csak az lesz csak, hogy a mostani, meg a korábbi lista alapján eldöntöm, hogy idén melyik 5 sorozat-trilógia kerül majd sorra. 

Na, de most már vágjunk is bele! :)


1.kör: Mely sorozatokat szeretném valamikor folytatni?

/Megj.: Nagy képernyőre téve látszik rendesen illetve megint ne számítson senki nagy összeszedett dumálásra. XD/
part 1.


part 2.



2.kör: Mely sorozatokat van lehetőségem akár idén befejezni?

Nos, bár ezúttal nem igazán sikerült nagyon csökkenteni az elolvasandók listáját, azért több sorozat így is kiesik most. Egyrészt pl. azokat a sorozatokat, amiknél még várhatok új könyveket természetesen nem választom be; kiesnek a nagyon hosszúak is; illetve azokat is kihagynám most, amiket meg kéne vennem. 

Így mik is maradtak? Hát ők: 






3.kör Idei TBR lista összeállítása

És akkor most lássuk, hogy ezek után mely sorozatokra szeretnék koncentrálni idén. 

Amit egyértelműen szeretnék befejezni, az Lakatos Levente Dr. Lengyel trilógiája, amit maraton formájában olvasnék el legszívesebben(mondjuk egy 1 hétig tartó readathont tudnék elképzelni hozzá). Aztán ott van a Gonosz arcai sorozat is, amire azért lenne kedvem, mert szívesen olvasnék megint valamilyen skandináv krimit, ami nem Jo Nesbo. XD Egy pörgős olvasás lenne az ifj. Sherlock Holmes könyv is, illetve a CSI-os történet, úgyhogy ilyen téren ezek is szóba kerülhetnének. XD 
De pl. azt tudom, hogy a Magyar századokat biztos nem fogom idén befejezni, a Shades of Magic trilógia utolsó kötetére meg nem igazán van kedvem még...

Na, jó, az ötös lista első eleme egyértelműen a Dr. Lengyel trilógia lesz, aztán rakjuk még ide a Ready Player two-t is, mert én ezt nem akarom halogatni 2022-ig. Bátor leszek és belevágok idén, ha már itt van kéznél a polcomon. :) Legyen még a Gonosz arcai sorozat, amivel szépen növelem a krimis olvasásokat(a krimirajongó plecsnire megyek a molyon :)) és amúgy is jó ideje van már ez a befejezetlen sorozataim között. A két utolsó helyre meg akkor tegyük be a Nem vagyok sorozatgyilkos 3 részét, illetve amolyan könnyűolvasmányként az if. Shelock Holmes sorozat utolsó részét. 

Végleges lista



Ééés, hihetetlen, de végeztünk. :)

És szerintem nem is lett annyira túlbonyolítva ez a kis projekt, illetve eléggé élveztem is ezt a kis telefonos vidivel együtt, szóval remélem lesz lehetőségem még hasonlóra a jövőben. :D Na, mindegy.

Ha idáig jutottál a bejegyzésben, akkor azt először is köszönöm! Ha bármi ötlet, tanács, vélemény kialakult benned ezek után, azokat nyugodtan oszd meg lent. ^^


Találkozunk a következő bejegyzésben!
Addig is, olvassatok sokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése